سیاسی

کتاب‌های جدید در عرصه اندیشه: از نقد ضدواقع‌گرایی تا مدل‌سازی عرفان اجتماعی

سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دو کتاب جدید منتشر کرد. این کتاب‌ها به نقد جریان‌های ضدواقع‌گرا در معرفت‌شناسی و بررسی ظرفیت‌های عرفان اجتماعی اسلام می‌پردازند. این آثار در راستای ارتقاء دانش و آگاهی در این زمینه‌ها به علاقه‌مندان ارائه شده است.

کتاب‌های جدید در عرصه اندیشه: از نقد ضدواقع‌گرایی تا مدل‌سازی عرفان اجتماعی

انتشار دو کتاب جدید توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

به گزارش شبکه مرصاد، سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دو اثر جدید را به نام‌های «واقع‌گرایی در معرفت‌شناسی اسلامی، همراه با نقادی ضد واقع‌گرایی» نوشته ابراهیم دادجو و «مدل‌سازی عرفان اجتماعی اسلام» تألیف محمداسماعیل عبداللهی منتشر کرد.

کتاب «واقع‌گرایی در معرفت‌شناسی اسلامی؛ همراه با نقادی ضد واقع‌گرایی» به تحلیل جریان‌های فلسفی ضدواقع‌گرا و نقد دیدگاه‌هایی می‌پردازد که امکان دسترسی به ذات و خواص ذاتی اشیا را انکار می‌کنند. در این اثر، موضوعاتی چون هیوم‌گرایی، پوزیتیویسم منطقی، ابطال‌گرایی، و فلسفه‌های تحلیلی منطقی و زبانی مورد بررسی قرار گرفته‌اند. نویسنده با تأکید بر ذات‌گرایی در فلسفه اسلامی، سعی در ارائه یک روایت واقع‌گرایانه از معرفت‌شناسی اسلامی و حل برخی مسائل مرتبط با آن دارد. قیمت این کتاب ۸۰۷ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.

کتاب «مدل‌سازی عرفان اجتماعی اسلام» نوشته محمداسماعیل عبداللهی، به طراحی و مدل‌سازی نظام‌های دینی با هدف تقویت کارآمدی دین در زندگی معاصر و آینده می‌پردازد. در این اثر، عرفان اجتماعی به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های معرفتی اسلام معرفی شده و بر اهمیت استفاده از این ظرفیت برای هدایت انسان در عرصه عمل اجتماعی تأکید گردیده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید این آثار به وبگاه رسمی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی poiict.ir مراجعه نمایند. همچنین، اطلاعات و امکان سفارش کتاب «مدل‌سازی عرفان اجتماعی اسلام» در صفحه معرفی و سفارش کتاب و صفحه محصول در فروشگاه انتشارات در دسترس قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *